Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας


1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας

“Για ένα Βιώσιμο και Ανταγωνιστικό Σύστημα Γεωργίας και Διατροφικών Προϊόντων” είναι το θέμα του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Νοεμβρίου, στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, στο Καστρί.
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους στην ελληνική αγροτική παραγωγή στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο στις 26 και 27 Νοεμβρίου στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας “Εξέλιξη” που εδρεύει στο Καστρί. Στο χώρο του συνεδρίου θα φιλοξενηθεί έκθεση αγροτικών προϊόντων. 

Το συνέδριο στοχεύει στην ενεργοποίηση όλων όσων μπορούν να συμβάλουν καταλυτικά στην επανεκκίνηση και στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας του αγρο-διατροφικού τομέα. Παράλληλα, σκοπός του είναι να  αναδείξει  τις βέλτιστες πρακτικές καινοτομίας τόσο στην  πρωτογενή παραγωγή όσο και στη διάθεση, προβολή και προώθηση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και τροφίμων.

Είκοσι εφτά καταξιωμένοι ομιλητές από διαφορετικούς κλάδους δίνουν το παρόν στο συνέδριο. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι ομιλίες των κ.κ. Pekka Pesonen, Γενικού Γραμματέα Copa-Cogeca, Αναστάσιου Χανιώτη, Διευθυντή Οικονομικής Ανάλυσης, Προοπτικών και Αξιολογήσεων Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Δημήτρη Μελά, Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων ΥΠΑΑΤ, Δημήτρη Ιατρίδη, Ειδικού Γραμματέα ΥΠΑΑΤ, Χριστόδουλου Αντωνιάδη, Αντιπροέδρου της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ και Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Κλεοπάτρας Σιδηροπούλου, Γενικής Γραμματέως του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Νέων Αγροτών.

Η GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι μία καινοτόμα ελληνική επιχείρηση ψηφιακών υπηρεσιών που μέσω του εκτεταμένου πανελλαδικού δικτύου της (93 Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών - ΚΕΑ) στόχο έχει την προσωπική εξυπηρέτηση του Έλληνα αγρότη. Μέσω του εύχρηστου και φιλικού προς το χρήστη λογισμικού της προσκαλεί τον χρήστη να υιοθετήσει νέες επιχειρηματικές πρακτικές με στόχο τον ορθολογισμό της αγροτικής παραγωγής καθώς  και την υιοθέτηση νέων πρακτικών που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την διαφοροποίηση και την παραγωγή προστιθέμενης αξίας για όλα τα προϊόντα του αγροτικού κλάδου.

Τους λίγους μήνες που δραστηριοποιείται η GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ περισσότεροι από 600.000 δικαιούχοι κοινοτικών επιδοτήσεων εμπιστεύτηκαν τα ΚΕΑ της για την υποβολή δήλωσης ΟΣΔΕ.

Πάνω από 100.000 αγρότες-παραγωγοί χρησιμοποίησαν την υπηρεσία της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ διαχείρισης επιστροφής ΦΠΑ μέσω του δικτύου συνεργατών της.

Τέλος, η καινοτόμα ψηφιακή εφαρμογή της που είναι η πρώτη πλήρης αγροτική εγκυκλοπαίδεια (www.gaiapedia.gr) δέχεται πάνω από 1.000 επισκέψεις ημερησίως. 

Οι ομάδες παραγωγών και οι συνεταιρισμοί της χώρας έχουν την δυνατότητα μέσω της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα να διατηρήσουν αλλά και να αυξήσουν την κερδοφορία τους αποτελώντας ταυτόχρονα, εφαλτήριο στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

To συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία της Τράπεζας Πειραιώς και του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη».
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικά στο 2130187300, είτε στέλνοντας email στο marketing@c-gaia.gr

Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε το site του συνεδρίου για να κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας:https://congress.c-gaia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου